Wajah Kendur, Sagging Face

Anda Masih Lagi Muda Tapi Muka dah Kendur Nampak Tua???


Wajah Yang Kendur, Jatuh
 Wajah Yang Kusam Tak Elastik
Tapi Anda Masih Lagi Muda Belum Lagi Cecah 40an

Pernah tak rasa....
 Apa Punca?

1 - Tiada Senaman Muka
2- Penuaan, Kadar Kollagen Pipi Jatuh
3 - Banyak Tidur Mengiring

Nak Pergi Buat Urutan Facial Spa???
Adalah Berbaloi?? Sudah tentu caj rawatan itu sangat mahal.
Di sana anda terpaksa habiskan ratusan dan ribuan ringgit untuk satu rawatan yang biasa-biasa saja. Bukan setakat itu saja, ramai yang terpedaya dengan sign up package berharga ribuan ke puluhan ribu ringgit. Hasilnya memang bagus, nampak perubahan. 
Tapi akibat gaya hidup anda yang kurang sihat, anda akan habiskan masa dan wang ke sana berkali-kali.

Tahukah Anda Teknologi Baru Rawatan Kecantikan Menggunakan Gegaran Ultra dan Tenaga Cahaya Infra Merah?
 Kelebihan Urutan Vibration Pada Wajah


 Menaikkan Pipi Yang Kendur, Menegangkan Kulit
Apabila otot wajah anda direnggangkan, ia akan mengurangkan kenduran di bahagian pipi. Apa yang anda perlu lakukan hanya 3 minit sehari. Namun, begitu jika kulit anda jenis yang berminyak, elakkan urutan lebih dari 10 minit. Jika kulit anda jenis biasa dan kering, anda boleh buat urutan dari 3 minit hingga 15 minit. 

Meningkatkan Aliran Darah 
 Urutan dapat meningkatkan aliran darah agar, aliran oksigen di seluruh wajah menjadi lancar. Jika anda kurang atau tidak membuat urutan, maka wajah akan lebih cepat kendur, pipi anda jatuh leper lembek dan kedutan akan lebih nampak terserlah.

Nampak Lebih Muda
Tidak dapat dinafikan jika anda kerap buat urutan wajah, wajah anda akan nampak lebih muda dari usia sebenar anda. Ini diakui sendiri. 



Inframerah adalah radiasi elektromagnetik dari panjang gelombang lebih panjang dari cahaya tampak, tetapi lebih pendek dari radiasi gelombang radio.

Kelebihan Infra Merah / Infra Red

Mengaktifkan molekul sel air dalam tubuh. Hal ini disebabkan karena inframerah mempunyai getaran yang sama dengan molekul air. Sehingga, ketika molekul tersebut pecah maka akan terbentuk molekul tunggal yang dapat meningkatkan cairan tubuh. Ini dapat melancarkan aliran darah agar sel wajah dan tubuh dapat tumbuh dengan lebih pantas. Maka tidak hairan banyak mesin kecantikan di salon rambut dan kecantikan banyak menggunakan cahaya infra merah untuk sesi rawatan yang amat mahal dan elit.


 
Memperkenalkan Teknik Cahaya Infra Merah
Photon Ultrasonic
Infra Red Vibra Technology


Teknologi Tenaga Cahaya Paling Popular Di US, Eropah, Korea, Jepun dan Thailand, kini semakin popular di Malaysia


Kini anda tak perlu keluar rumah, dan habiskan ribuan ringgit untuk dapatkan rawatan wajah dan kulit muka yang cerah dan bebas jerawat dari professional

Terbukti secara saintifik, tubuh kita akan mengeluarkan tenaga dari tindakbalas cahaya infra merah dan vibration. Jadi, Sel kulit anda akan tumbuh dengan pantas mengantikan sel kulit yang rosak akibat jeragat, jerawat dan sel kulit yang berkedut. Kulit anda akan bertambah cerah, putih, seri dan anjal dan kolagen secara sendirinya akan dihasilkan dari sel-sel yang baru.

Satu penemuan inovasi kecantikan terkini dari Professor Yang, seorang pakar dalam kajian tenaga ultrasonic. Mesin ini memberikan vibration kadar 3 juta sesaat mempercepatkan aktifan sel kollagen dalam kulit. Ia telah di uji secara sah dan lulus di makmal Taiwan dan mesin yang paling terkini dan paling banyak mendapat sambutan  di Jepun, Korea, Thailand dan Taiwan 





Therapi Cahaya Photon




Tahukah anda sel tumbuhan membesar dengan cahaya? 


Cahaya warna adalah tenaga bagi kehidupan, ia mengandungi gelombang tertentu yang memberikan manfaat pada kulit. Jom kita baca apa manfaat gelombang cahaya warna. Tenaga yang luar biasa pada warna ini dapat menghasilkan sel kulit yang baru jadi anda akan menjadi lebih muda dan kedutan pun akan hilang dengan pengantian sel kulit yang baru.




Sumber cahaya photon menggunakan kadar LED berintensiti yang tinggi dan terbukti berkesan dan sekarang digunakan di salon-salon terkenal.

Sesuai digunakan untuk mendapatkan kulit yang anjal, putih, cerah, gebu, mengurangkan kedutan pada wajah, kulit muka dan mata, dan mengecilkan pori-pori akibat bekas jerawat dan parut.



Alat ini mampu berikan rangsangan pada bahagian paling bawah kulit hypodermis dengan gegaran ultra 3 juta sesaat untuk mengaktifkan kollagen dan banyakkan penghasilan kollagen di bawah kulit. 


Hasilnya ....

**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.
**Jom kita baca Testimoni





  **Saya dah guna memang menakjubkan muka bertambah anjal, tegang, makin cerah la , kemudian terjatuh pula, tapi machine masih lagi boleh guna, baguslah mesin ni - Lizx 




**Kali pertama guna, muka nampak lebih gebu, double chin pun dah tak ada! thanks - Jane, Singapore

**Aku biasa pergi treatment di salon, memang diorang cas utk mesin ultrasonic dalam paling kurang RM150 satu sesi, itu kat salon yang cikai2 saja, kalau tempat yang cantik lagi la kena tikam habis.... Tasha

**Aku pun dah serik beli krim-krim malam dan siang ni, kulit mengelupas la...tak tahu bahan kemikal apa yang masuk dalam kulit aku....lebih baik gunakan gadget ni, nampak muka lebih bertambah muda dan pipi pun dah nampak naik, dulu jatuh macamlah aku ni tua sangat walhal baru masuk 28..- Yusrina



**Double Chin pun hilang, semenjak guna mesin photon ultrasonics, kedutan di area mata pun dah hilang. Ina memang selalu tengok komputer sebab kerja Ina programmer, bukan takat tu aja kerja pun kena bawa balik laptop, muka pun nampak tua kalau makan banyak sikit nampak pula double chin, sekarang dah tak ada lagi...thanks sebab perkenalkan mesin ni pada Ina - Ina Jakarta

**Kak, Alat ini teknologi terkini, kat spa pun guna dapat kesan serta merta, tak perlu try banyak barang kosmetik, memang jimat! - Dani
 


Komen dari Forum Review US, Australia dan Malaysia


**Disclaimer: Everyone subject to different effect based on diet lifestyles, genetics, cleanliness lifestyle, age, gender and medical background.

**

**






Payudara Kendur, Sagging Breast



Pernah Kena Perli "Kecik" "Leper" "Kendur", Jatuh"?
Hari-Hari Asyik Pakai Push Up Bra Saja?
Lansung Tak Ada Lurah?
Tak Seksi La Beb!



NAK PAKAI DRESS TERASA MALU BILA NAMPAK PAYUDARA LEPER, KENDUR TAK MANTAP? 

Sekarang Tak payah Susah-Susah Pakai Push Up Bra Besi Yang Menyakitkan, Buat Senak, Susah Darah Nak Mengalir, Bahaya wei!!!!!!!!

Anda ada masalah payudara kendur dan lembek?
Dah cuba ambil bermacam suppliements tak menjadi jugak?

Menurut Pakar Ada 5 sebab utama


1) Faktor Penuaan
2) Stress
3) Pengambilan Kopi dan Teh Kerap
4) Penyusuan anak yang ramai
5) Merokok, Alkohol, Pemakanan Proses

Nak tahu Penyelesaian?


100% wanita sudah mencuba berbagai cara sudah mendapat jalan penyelesaian
Tahukah anda 99% Lelaki Suka Pada Payudara Wanita Yang Mantap dan Tegang?
90% Lelaki mengangap payudara isteri mereka adalah milik mereka.
Adakah anda bersedia untuk berikan yang terbaik untuk suami anda atau biarkan dia mencari yang lain? baca lagi

Mengerikan





Ada ramai yang terus buat jalan pintas dan membahayakan dengan menggunakan implan dan injection.


Kesannya anda sendiri akan ketahui bila masa anda sudah tua, dan perlu buat mamogram. Doktor tidak dapat mengesan sebarang ketulan sebab payudara anda adalah palsu. 
Komplikasinya dan kesannya anda akan rasainya sendiri bila anda perlukan rawatan. 

Namun begitu ada cara yang selamat dan berkesan



Memperkenalkan
Gel Mirifica
Disclaimer: Different people have different effect of the product

(Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)


Selamat, Halal, 100% Tumbuhan, 
NOT773486787K


 Kombinasi 3 Tumbuhan Yang Mengaktifkan Payudara Anda

Pueraria Mirfica, Kigelia dan Ginseng yang didapati dari Thailand, Africa dan Korea dapat membantu anda memontokkan, besarkan
 payudara dengan pantas mengunakan teknologi nano dan gel menyerap lebih pantas dari krim-krim biasa yang terdapat di pasaran.


Kelebihan Pueraria Mirifica


Anda Memang Perlukan Tumbuhan Ini Kerana:
Tumbuhan ini sangat berkesan 99% bagi menambah saiz payudara
Digunakan oleh orang dahulukala secara tradisi di Thailand
Menambah saiz payudara, besarka payudara dengan sangat berkesan
Menegangkan punggung dan kulit payudara
Mencerahkan kulit termasuklah kulit pada bahagian puting payudara dan seluruh badan
Tak hairan memang ramai wanita yang cantik dan cute di sana, malah menjadi trend bagi mana-mana lelaki seluruh dunia untuk datang ke Thailand menikmati wanita-wanita di sana.



Kelebihan Kigellia

Kelebihan Kigellia
Kigelia adalah sejenis tumbuhan berbunga dalam keluarga Bignoniaceae. Genus ini terdiri hanya atas satu spesies, yaitu Kigelia Africana, yang tumbuh di seluruh area tropis Afrika dari Senegal dan Namibia.
Buah ini telah dikenal ratusan tahun silam sebagai bahan aktif yang akan memontokkan, besarkan dan menanjalkan payudara di Africa. Ramai wanita di Afrika mempunyai payudara yang indah montok, mantap dan besar bulat hasil dari pengambilan tumbuhan ini dalam pemakanan mereka. Selain itu tumbuhan ini boleh digunakan menghaluskan kulit, anti kanser dan peransang nafsu suami isteri jika di makan( afrodisiak).


Melancarkan peredaran pembuluh darah dan meransang pembesaran sel payudara, rambut dll
Antioksidan yang mujarab di gunakan sebagai penawar anti-penuaan untuk membantu mengekalkan kecantikan dan melanjutkan usia
Menguatkan daya ketahanan badan dan mempercepatkan penyembuhan daripada penyakit




Caranya

Urut Selama 10 Minit Setiap Hari 



1- Bersihkan tangan dahulu menggunakan sabun
2- Seeloknya selepas mandi atau masa mandi boleh mulakan urutan
3- Sapukan gel mirifica
4-Gunakan telapak tangan urut dari bawah ke atas berulang-ulang supaya payudara yang kendur kembali anjal. Sekurang-kurangnya 5 minit
5- Bahagian tepi pula tolak ke tengah buat berulang kali selama 5 minit
6- Buat urutan seperti anda merasa sedang memakai push up bra
7 - Lakukan urutan sekurannyang 15 minit untuk sebelah breast.
Lihat hasilnya dalam masa 2minggu. Payudara akan mulai mengencang, dan terasa lebih tegang dan anjal.
Teruskan selagi anda mendapat saiz yang anda impikan.

Kalau hendakkan kesan urutan yang lebih cepat, gunakan automatik breast pump. Urutan tangan sahaja tidak boleh sucking atau menyedut. Kaedah sucking ini adalah ransangan yang utama untuk mengalakkan pembesaran payudara. Boleh juga lakukan bersama suami tuk mengeratkan lagi hubungan sesama suami isteri.


Ingatan!

Anda Nak Cantik dan Sihat? 
Kenalah Ada Usaha

Perlu diingatkan payudara yang sentiasa diurut dengan tumbuhan mirifica ini mengaktifkan saluran darah agar darah dapat mengalir dengan sempurna ke seluruh bahagian otot payudara.
Otot payudara mulai terbina bila ianya dijaga dan diurut, hasilnya anda dapat merasai kekerasan dan keanjalan payudara anda.

 Urutan yang kerap juga dapat memudahkan anda mengenalpasti ketumbuhan kanser yang luarbiasa dan merawat secepat mungkin. 90% kanser sembuh dengan rawatan yang awal.
Cuba anda biarkan saja, mestilah susah doktor nak rawat anda.
Jadi mulakan sesi urutan anda dengan sekarang.

SEBAGAI WANITA, TENTU ANDA INGINKAN:

* Suami anda sayang pada anda kerana anda memiliki tubuh badan yang menarik sehingga membuatkan
suami anda tak sabar-sabar nak balik dari pejabat.
* Ramai orang tertanya-tanya berapa usia sebenar anda, sebab anda KELIHATAN BEGITU MUDA.
* Kawan-kawan selalu memuji anda dan mengatakan anda masih macam anak dara.
* Rakan sepejabat anda cemburu, sebab penampilan anda memang ada class.
* Lelaki tertarik dengan bentuk payu dara anda yang sememangnya AGAK BESAR, TEGANG dan MANTAP.
* Anda ada lebih keyakinan diri sebab anda tahu anda memang pandai menjaga tubuh badan anda.

Membesarkan, Menganjalkan Payudara & Mencantikkan Tubuh





  Nak Lagi Cepat Berkesan?

10 Minit AutoBP Umpama 1 Jam Urutan Tangan

AutoBP merupakan mesin 2 dalam 1 iaitu pengurut pembesaran payudara dan juga membentuk tubuh badan agar pejal selain menghilangkan selulit. Ia merupakan produk yang dinantikan oleh kaum wanita. Dengan penggunaan mesin ini, payudara kembali kencang, padat dan anjal tanpa perlu melalui proses pembedahan selain badan lebih langsing dan terbentuk. Mesin ini amat mudah dikendalikan.

PENTING!

Kami adalah satu-satunya produk payudara yang dapat berikan JAMINAN PULANGAN WANG JIKA TIDAK BERHASIL

Jadi buat apa anda habiskan wang anda kepada produk yang tak tentu lagi memberikan jaminan ianya berhasil? 



Original Autobreastpump Machine
Warranty dan Jaminan Pulangan Wang


Cara Guna Mudah Saja Tak Sampai Pun 5 Minit




Mengapa Makan Suppliment Tak Berhasil?

Menurut Pakar Payudara, Kajian membuktikan payudara wanita terdiri dari sel-sel kollagen dan otot. Selain dari pemakanan yang sihat, otot dan kollagen ini hanya boleh dibesarkan melalui tiga RANGSANGAN

1) Gegaran - urutan
2) Sucking - sedutan
3) Pengaktifan sel dan penyuburan 

Bahaya Pil dan Suppliment

Adakah anda ambil suppliment yang lain???

1) Terlebih nutrisi dalam badan menyebabkan penyakit BUAH PINGGANG
2) Aturan Haid Tak Teratur
3) Masalah Psikologi akibat hormon kesuburan
4) Berat Badan Naik 

Jangan Bimbang ketiga Fungsi ini ada dalam 

 Mengapa Perlu Cuba
Power AutoBP & Gel Mirifica

SELAMAT, tampa kesan sampingan

Jaminan Pulangan Wang Jika Tak Berhasil


Original Autobreastpump Machine
Warranty dan Jaminan Pulangan Wang




Kelebihan Infra Merah / Infra Red

Mengaktifkan molekul sel air dalam tubuh. Hal ini disebabkan karena inframerah mempunyai getaran yang sama dengan molekul air. Sehingga, ketika molekul tersebut pecah maka akan terbentuk molekul tunggal yang dapat meningkatkan cairan tubuh. Ini dapat melancarkan aliran darah agar sel otot payudara dapat tumbuh dengan lebih pantas. 



Pastikan Beli Yang Original

Auto Breast Pump menggunakan teknologi vakum terkini untuk menegang dan menganjalkan payudara wanita.

Sistem vakum payudara kini terdapat di Malaysia dengan pam vakum unik yang direka khas untuk membesarkan saiz dan bentuk buah dada anda dengan selamat dan cepat tanpa rasa sakit dan risiko pembedahan implan. Ianya bukan bra push-up, bra ber pad ataupun penggunaan silicon, ia hanya buah dada anda yang asli dan cantik. Hasil menakjubkan boleh didapati setelah menggunakan sistem ini secara tetap dan seperti yang diarahkan.

Pam vakum payudara mengembangkan tisu payudara dengan mevakum lemak dan cecair yang menyebabkan ia membesar. Keduanya, rangsangan berterusan daripada aktiviti pam mungkin akan menyebabkan peningkatan hormone wanita yang bertanggungjawab untuk tumbesaran payudara, sama banyak seperti rangsangan hisapan yang membebaskan hormone spesifik seperti oxytocin. Pam vakum payudara didatangkan bersama format diagram langkah demi langkah yang mudah.

Kecantikan seseorang wanita pastinya dikaitkan dengan rupa wajah, saiz payudara dan bentuk badan. Lelaki mana yang tidak suka kepada bahagian wanita ini. Semua lelaki mempunyai selera yang berbeza-beza tentang wajah wanita tetapi mereka sependapat tentang payudara. "Payudara ( buah dada ) mestilah WOW...MANTAP!!" barulah lelaki akan tewas dengan anda.

Anda sebagai wanita ingin mempunyai buah dada yang besar, pejal dan montok. Tidakkah anda rasa iri hati pada kawan atau teman sepejabat yang mempunyai buah dada yang besar? Andakah anda peduli? Adakah anda sudah berserah pada keadaan dan tidak mahu berbuat sesuatu tentang saiz buah dada anda. Padahal anda boleh berbuat sesuatu untuk menjadikan kurniaan, yang ada pada semua wanita ini menjadi yang terbaik.

Lihat Sendiri Testimoni 

Disclaimer: Different people have different effect of the product(Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)

Kami tidak boleh sertakan gambar atas tujuan keselamatan pengiklanan online dan privasi
Jika anda mahu lihat testimoni dan cara guna dengan lebih terperinci, sila
 or

http://www.11street.my/productdetail/beauty-server-plus-gel-mirifica-14750795




GEL MIRIFICA
Bagi Setiap Pembelian Satu Set Autobreast Pump
Edisi 2015






Teknologi terkini dalam ultrasonic gegaran, infrared and vakuum sucking yang memboleh kan proses urutan menjadi lebih pantas dari urutan tanga.

Urutan tangan 1 jam hanya perlukan 10 min menggunakn autoBP terkini
---------------------------------------------------------------------------------
Gel mirifica dari pueraria mirifica, ginseng, kigellia Africana extract boleh membantu mempercepatkan pembesaran payudara. Anda hanya perlu sapukan dan urut payudara dengan breast pump 10-15m atau dengan tangan 1jam sehari dan kesannya akan dapat dilihat dalam masa 1 minggu penggunaan.

Nak Jimat? Urut saja dengan tangan anda

Ingatan!

Anda Nak Cantik dan Sihat? 
Kenalah Ada Usaha

Perlu diingatkan payudara yang sentiasa diurut dengan tumbuhan mirifica ini mengaktifkan saluran darah agar darah dapat mengalir dengan sempurna ke seluruh bahagian otot payudara.
Otot payudara mulai terbina bila ianya dijaga dan diurut, hasilnya anda dapat merasai kekerasan dan keanjalan payudara anda.

 Urutan yang kerap juga dapat memudahkan anda mengenalpasti ketumbuhan kanser yang luarbiasa dan merawat secepat mungkin. 90% kanser sembuh dengan rawatan yang awal.
Cuba anda biarkan saja, mestilah susah doktor nak rawat anda.
Jadi mulakan sesi urutan anda dengan sekarang.



Punggung pun boleh mantap

Mesin ini bukan setakat boleh mantapkan payudara, tapi dapat mantapkan punggung dan hilangkan selulit. Caranya sama, sapukan gel mirifica dan gunakan autoBP atau urut selama 10-15 minit sehari


Cepat Rembat Sementara Stok Masih Berlambak Ada

TESTIMONI SERUM PAYUDARA GEL MIRIFICA
Disclaimer: Different people have different effect of the product

(Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)






Cyst Payudara Mengecil dan Hilang
Umur 50an Pun Boleh Mantap!!

Umur 50an Pun Boleh Mantap!!


TESTIMONI
Disclaimer: Different people have different effect of the product
(Setiap orang akan mengalami situasi kesan yang berbeza dan jangka masa yang berbeza untuk mendapatkan kesan dan bergantung juga pada pemakanan dan genetik)


kak rozita puchong 013-6348....
saya dah pakai mcm2 barang dah..ada yang sapu,makan dan mcm2 lagi dah...kemudian saya cuba breast pump dan gel mirifica ni..sekarang dah hampir sebulan saya pakai..hasilnya mmg ternyata amat berkesan...di samping itu saya juga amalkan senaman montokkan payudara

suhana penang 019-4670....
saya pernah terbaca tentang breast pump ni...ada mcm2 jenis org jual..ada yang mahal..ada yang murah...tapi biasalah kan kita mesti pilih yang murah..pada saya murah ke mahal tu no 2..yang penting keberkesannya...harganya mmg agak mahal..tapi saya rasa impian saya dah tercapai....its take time..but its works..

Sham 018-6800...
Memang terbaikla...duduk breast aku memang leper je..mirifica gel ni mujarap...bila nampak pompuan lain pandang je...sekarang ha...dia plak asyik pandang aku..dia pun suka sangat....betulla cakap ko..lelaki memang nafsu dia kat payudara kita..

Ruzita 016-5680...
Aku dah try gel ni dan breast pump dan ikut macam urutan memang berkesan!!..tak sangka breast aku dulu dah ganyut macam orang tua...sekarang ni, kembali anjal...laki aku pun suka

Salma 017-7800
Berkesan!!! Anak aku asyik nyoyot je...camne tak leper..aku muda lagi.. bila dah pakai gel mirifica dan breastpump memanglah...naik dan anjal kembali ...terasa macam rozita che wan plak ..:)

Jumi 010-9800...
Terasa tegang dan anjal je payudara aku ni.. thanks sebab rekomen aku... laki aku pun suka tengok aku sekarang...siap peluk2 erat lagi tu...sukerrrrrr

Nina 011 3457890
Dah cuba makan macam-macam suppliment pun tak menjadi ... Rasa nak buat injection saja tapi sebelum tu saya try guna alat ni dan gel mirifica, terus tak jadi nak pergi buat transplant





















Kami tidak boleh sertakan gambar atas tujuan keselamatan pengiklanan online dan privasi
Jika anda mahu lihat testimoni dan cara guna dengan lebih terperinci, sila

 ATAU

atau



Anda nak 
Montokkan, Besarkan, Tegangkan, Anjalkan Payudara dan Punggung ?
Nak Kasi Mantap??
Adakah Anda Bersedia Pikat Orang Yang Disayang? 
Atau....
































Kami berikan jaminan pulangan wang sekirannya anda tidak langsung berhasil

Koleksi Testimoni Banyak Sangat...

 https://www.instagram.com/gelmirifica/

 

Boleh Lihat Sendiri Aktiviti Bisnes Kami Secara Telus...di Instagram Gel Mirifica, Insgram Feredea dan Page Facebook: Feredea Power
Kami sudah menjalankan perniagaan secara online dan pengimport alatan dan mesin kecantikan selama 3 tahun.




Percuma Bagi Setiap Pembelian Auto BP + Gel Mirifica dan Ebook Khas Untuk Wanita Seperti Anda Yang Amat Pentingkan Kecantikan dan Bijak.




E Book Ini Anda Akan Dapat Pelajari

* Cara Menambat  Suami dan Lelaki Idaman Anda
* Cara Besarkan Payudara Teknik Urutan Suami Isteri
* Cara Berkesan Kurangkan Marah Suami Isteri


Jom Cuba!



Berikan Kejutan Pada Orang Yang Anda Sayangi...



Penghantaran
*Malaysia
*Brunei
*Indonesia

--------------------------------
TERASA MALU BILA NAMPAK PAYUDARA LEPER, KENDUR TAK MANTAP? 
Sekarang Tak payah Susah-Susah Pakai Push Up Bra Besi Yang Menyakitkan, Buat Senak, Susah Darah Nak Mengalir, Bahaya wei!!!!!!!!


 atau






Boleh Lihat Sendiri Aktiviti Bisnes Kami Secara Telus...di Insgram Feredea dan Page Facebook: Feredea Power
Kami sudah menjalankan perniagaan secara online dan pengimport alatan dan mesin kecantikan selama 3 tahun.



Tunggu! Ada lagi 
Bagi 20 Orang Pembelian Pertama 
Percuma

Produk Slimming Paling Hot Sensasi!
Shape Up Sauna








Kelebihan Sauna Wrap adalah Plastic Elastic yang mampu mengeluarkan peluh dan membakar lemak dengan pantas. 

Caranya balut perut dengan Sauna Wrap selama 1 jam sehari sementara anda membuat kerja rumah seperti menyapu lantai, berkebun, bersenam ringan dan berlari. Lemak akan lebih cepat dibakar dengan kehebatan Plastic Elastic. 

Jimat! Anda Boleh Basuh dan Gunakan Semula.
Pergi kerja dan keluar shopping pun boleh pakai, orang akan nampak perut anda slim, anda akan kurang selera makan dan bertambah lagi dengan payudara yang mantap. Anda akan nampak bertambah menawan dan seksi beb....


Yes! Percuma Sauna Wrap, Kempeskan Perut Anda Yang Boroi dan Buncit. 
Kami sangat faham, kalau breast mantap, perut boroi tak cantik...Jadi kami berikan percuma pada anda 
Barulah SEKSI BEB!!!

Hadiah Percuma Bagi Setiap Pembelian Set ABP 
Bernilai RM150 (PERCUMA) Mana nak dapat...




 http://assetmantap.com/shop/